Manuaalisen SELKÄTERAPIAN - koulutus Espanjassa!

UUTTA: Koulutus päivittyy Espanjassa huhtikuussa!

Huhti- ja lokakuussa 2018. Välimeren rannalla Torreviejassa koulutus, joka on tarkoitettu hierojien, fysioterapeuttien, sekä manuaalisten kädentaitojen kehittämisestä kiinnostuneiden ammattihenkilöiden tueksi. Koulutus käsittää 150 hoitotekniikkaa ja 95 spesifiä tutkimustestiä, Koulutuksen järjestäjä on Suomen Fysiomentorit Oy. Kouluttajina toimivat Suomen Fysiomentorit Oy:sta koulutettu osteopaatti/-hieroja Tapio Piironen ja Karhulan Manuaalisen Terapian fysioterapeutti/erik. osteopatiaan Ervo Pakkanen. Molemmilla on pitkä kokemus työskentelystä fysikaalisessa hoitolaitoksissa ja manuaalisen terapian parissa. Koulutuksia on järjestetty vuosittain 2000- luvun aikana sekä 17 v. ajan myös Torreviejassa.

Huhtikuu 22.-26.04.2018 Lanneranka (L), alaraajat ja niiden tutkiminen Hinta 695 € + alv

Lokakuu 30.9.-04.10.2018 Rinta- (Th), kaularanka ( C ), yläraajat ja niiden tutkiminen Hinta 695 € + alv

Manuaalisen terapian koulutuksen jo suorittaneet kertaajahintaan 100 € + alv / osio.

Koulutuspaikka: Anniina Saaranluoman hoitotiloissa. Osoiteessa:Plaza de los Halcones 27 03183 Torrevieja. Lisätietoja: anniina.saaranluoma@gmail.com tai puh: +34 667046487. Sivuilta myös löytyy kartta. Samassa rakennuksessa mahdollisuus ruokailuun tai kaupassa käyntiin.

Aika: aloitus 10.00 - 13.00, ruokailu tauko 13 - 14.00, koulutus jatkuu 14.00 - 17.00

Edellä mainitut hinnat sisältävät koulutuksen, koulutusmateriaalin, USB-tikun kustakin osiosta. Koulutuksen kokonaan suorittaneille annetaan todistus koulutuksesta.

Opiskelijoiden tulee varata ja maksaa itse lennot ja majoitus. Suoria lentoja Hki - Alicante - Hki. Norwegian (norwegian.com) tai Finnair. Lennot voit varata myös Matka-Agentit Joensuu ja siellä Laila Hirvonen. Majoitus suomalaisomisteinen www.lomaespanjassa.net (Pirkko Ikonen), jolla asuntoja edullisesti (varauksen voit tehdä suomeksi). Koulutuspaikan varanneita avustamme tarvittaessa majoituksen ja lennon hankinnassa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset puh. iltaisin 050 347 5129/Tapsa tai yhteys-sivultamme. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessa laskutamme varausmaksu 30 % koulutuksen arvonlisäverollisesta hinnasta ja loput n. kuukausi ennen matkaa. Varausmaksu otetaan huomioon loppulaskussa, mutta sitä ei palauteta. Pidätämme oikeuden mahdollisiin meistä riippumattomiin hinnanmuutoksiin. Tule mukaan koulutusmatkalle aurinkoiseen Espanjaan.

Tutustu Torreviejaan googlettamalla torrevieja/kuvat.

Tehtävämme on terveys!